補習中介

免費找導師


補習個案申請

下一補習個案 上一補習個案
補習個案編號:
64481
補習科目:
數學,物理
學生班級:
中四
學生性別:
補習地點:
葵涌 葵涌邨
時薪:
$200/小時
每週堂數:
2堂 (星期三五)
每節時數:
1.5小時
備註:
男導師 7:30PM
刊登日期:
2星期前
其他導師留言:
導師編號:36687
留言:
退休教師,注重開發學生潛能,不鼓勵生吞活剝,亦會充分利用網上工具。
2星期前
導師編號:64054
留言:
歡迎任何學生嚟搵我,就算完全唔識都唔緊要,都可以慢慢由頭教起catch up返啲嘢。唔單止可以教你要讀嘅嘢,仲可以重點教你點樣去考試拎高分!因為本人之前都係唔太讀書人,所以公開成績唔係咁好。但係上咗大學開始教人之後接觸多咗唔同嘅學生,知道唔同學校唔同科目點樣去拎高分,所以識同學生點溝通唔係齋叫佢背嘢或者做嘢
2星期前
導師編號:62577
留言:
本人任教津校達15年以上,主要任教中文科及普通話枓,具10年以上補習經驗,精補中文寫作及閱讀理解,曾多年擔任公開試(包括文憑試DSE、香港學科測驗 HKAT及全港性糸統評估TSA)評審閱卷工作,熟悉教育局中文科課程要求及課程內容,憑過去十多年豐富的教學及補習經驗,了解普遍學生中文科成績未如理想的成因,配合學生的能力及不同的性格,針對改善,並具備大量教材,有耐性,誠補有心提升中文成績的同學。
2星期前




導師留言









不可在留言中留下聯絡方法




未註冊?只須五分鐘便可完成註冊程序,新導師立即註冊!